a day in the life of a bookdragon (or two)

3:04 AM

Exam period is finally over which means I get to do fun things again. Like reading, and having time to meet with people who also like reading. One such person is Jane, from What Jane Read, who is always so nice to see. And not only because she loves everything I love.

We had breakfast together on Saturday, took photos, discussed books and Alan Rickman, and afterwards we visited a second-hand bookshop, which is always a good idea. 

Welcome to the photo documentation of what a day in the life of a bookdragon looks like.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tak mi konečně skončilo zkouškové, což znamená, že mám konečně čas na zábavnější věci, než je každodenní umírání u skript. Po měsíci si zase můžu číst, aniž bych se cítila provinile, a scházet se s lidmi, kteří chápou moje čtecí obsese. Takovým člověkem je Jana z blogu What Jane Read, kterou vždycky vidím moc ráda, a nejen proto, že má stejnou představu jako já o tom, jak by taková sobota měla vypadat. 
Posnídaly jsme spolu v Avion Street Café (moc pěkná a příjemná kavárnička v Holešovicích), fotily jsme, povídaly si o knížkách a Alanu Rickmanovi (díky čemuž jsme kavárnu minuly a musely se vracet), a po snídani a dvou cappuccinech jsme ještě zašly do antikvariátu u Máje. 

Tady jsou nějaké fotky dokumentující jak vlastně vypadá takový den knižního dráčka (protože knihomol zní tak negativně, a navíc, my knihy rozhodně neprožíráme - jen žereme). 










You Might Also Like

0 lovely dreams